Achteruitrijcamera Reviews

Momenteel zijn we aan het werk om u te voorzien van reviews van bekende achteruitrijcamera modellen. Tevens zullen wij een aantal reviews schrijven over de goedkopere import modellen uit China, zodat u goed weet wat u van de achteruitrij camera kan verwachtten.

Chinese modellen
topsky achteruitrijcamera
Topsky achteruitrij camera.
Voor een zeer zacht prijsje van slechts 15 euro hebben we deze set gekocht op aliexpress. Volgens de reviews was dit een van de best verkochte modellen en daarom besloten we deze maar eens te testen. De achteruitrij camera werd geleverd zonder monitor en een gebrekkig Engelstalige handleiding. De beelden waren van zeer matige kwaliteit, waarschijnlijk nog niet eens HD. Op zich functioneert hij echter prima, al is het voor een leek dankzij de gebrekkige handleiding een puzzelwerk. Voor de prijs echter kun je ook niet veel verwachten. Voor ons een onvoldoende 4/10.

 

 

 

MerkloosMerkloos model. Ook deze achteruitrijcamera was een van de best verkochte volgens aliexpress. Met een prijs van 38 euro zou je na Chinese normen een middenklasse kwaliteit mogen verwachtten van de beelden. Dit viel echter tegen, HD is het misschien net, maar zeer wazig. Ook hier was de handleiding onduidelijk en dankzij het design moeilijk te installeren, terwijl we goed bekend zijn met deze inbouw tips. Ook de nachtfunctie, zie de LED lampjes, voldeed niet aan de beschrijving. In het donker was maximaal 1-2 meter te zien, terwijl 5-10 meter werd beloofd. Gezien de prijs/kwaliteit-verhouding waarvan we meer hadden verwacht krijgt deze achteruitrijcamera slecht een 3 op de schaal van 10.

 

 

 

Epathchina 420 tvls achteruitrijcameraEpathchina 420 tvls. De achteruitrijcamera is gekocht voor de schappelijke prijsvan vijfentwintig euro. De kwaliteit van de beelden is zoals beloofd, namelijk HD en in tegenstelling tot veel andere setjes werd het monitor schermpje meegeleverd. De nachtzicht functie is iets minder goed dan beloofd, maar er is zeker tot 3-4 meter in het donker mee te kijken. In onze opinie is dat iets te weinig, maar zeker beter als de andere modellen. Langzaam achteruit rijden dus! De handleiding is net als andere Chinese modellen lichtelijk onduidelijk, maar beter als de voorgaande sets. Installatie was vrij eenvoudig en gezien de prijs/kwaliteit verhouding vinden wij dit tot dusverre het beste model dat we hebben uitgeprobeerd. Met een 7/10 is dit een prima low budget model voor mensen met een beperkte portemonnee of personen die simpweg niet veel willen besteden aan een achteruitrijcamera.

 

Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe reviews, regelmatig testen wij nieuwe systemen!